Meziska dolina

PRAVNO OBVESTILO

legalVsebine na tej spletni strani so izključno informativnega značaja. LAS Mežiške doline, Občine Mežiške doline in lokalni administratorji si prizadevamo redno posodabljati informacije, vendar jamčimo za njihovo natančnost ob vsakem času. LAS Mežiške doline in Občine Mežiške doline ne jamčijo za točnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije ali produkta in ne sprejemajo nobene odgovornosti glede težav, ki bi nastale kot posledica uporabe te spletne strani ali povezav na druge spletne strani.

Fotografije so pridobljene iz arhivov Občine Črna na Koroškem, Občine Mežica, Občine Prevalje, Občine Ravne na Koroškem, RRA Koroška, A.L.P. PECA , TIC Ravne na Koroškem, Kulturnega centra Ravne na Koroškem. Znani avtorji fotografij so: Tomo Jeseničnik, Stanko Mravljak, Simon Pšeničnik, Jelka Skalicky, Franc Štrekelj, Brane Krančan, Danica Hudrap in ZZV Ravne. Kakršnokoli kopiranje brez predhodnega dovoljenja avtorja je prepovedano!

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate s pogoji uporabe piškotov na vašem računalniku! Pogoje o uporabi piškotkov si lahko preberete na tej povezavi..